A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

2017 – спортивний

Дата: 14.12.2017 20:08
Кількість переглядів: 1041

Фото без опису

Завершується 2017 рік. Спортсмени села Преображенка Мирненської ОТГ запам’ятають цей рік - як дуже успішний, насичений регулярними тренуваннями, великою кількістю змагань, спортивних свят, товариських зустрічей, наповнених не тільки обміном досвіду, але і приємним спілкуванням!

Протягом року  ми провели понад 30 спортивних заходів на базі нашого спортивного комплексу та на виїзді. Найбільш яскраві, пам'ятні:

-  перша першість с.Преображенка з волейболу серед чоловіків з нагоди Дня прикордоника, де брали участь 3 молодіжні команди і команда «Ветерани». Йшла завзята боротьба  між молодими, енергійними спортсменами та досвідченими, технічними «Ветеранами».

-  перша першість села Преображенка з волейболу серед жінок пройшла на такому ж емоційному рівні.

А скільки емоції викликають футбольні матчі! Кубок імені Миколи Шуруби, першість району, товариські зустрічі, а також змагання з міні-футболу.

На високому організаційному рівні пройшла перша Спартакіада села Преображенка з змагань з семи видів спорту з запрошенням депутата України Негоя Ф.Ф.

Успішно виступили наші спортсмени в складі  збірної команди Мирненської ОТГ на обласній спартакіаді працівників культури, посівши друге місце.

Спортивне життя – це не тільки тренування, змагання, свята, а це серйозна праця  по підготовці стадіону (покіс, прибирання трави, розмітка), ремонт спортивного залу, роздягалень, тенісної зали та інструкторської. Тут не обійшлось без допомоги активістів й особлива подяка жіночій  групі «Здоров'я». Але головна підтримка у всій роботі спортивного клубу виходила від нашого натхненника - керівника – Голови селищної ради Сучок Андрія Миколайовича. Він помічник в усьому і в ремонті і в придбанні спортивного інвентарю і в організації поїздок спортсменів на змагання, а ще надихає впевненість в завтрашньому дню його плани щодо перспектив розвитку спорту в громаді. Велику методичну і практичну допомогу в повсякденній праці нам надає начальник відділу культури, молоді та спорту Мирненської ОТГ Бова Мадіна Ісаївна. Маючи таку надійну матеріальну, методичну та моральную підтримку з боку адміністрації, ми активно завершуємо 2017 рік і будуємо оптимістичні плани на майбутній 2018 рік. Бажаємо щоб він був мирним, успішним та обов'язково спортивним.

                          Керівники спортивних об'єднань с.Преображенка

                                        Василенко Г.М., Септа Н.Ю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь