Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

Визнання права власності на земельну частку пай

Визнання права власності на земельну частку пай

Відповідно до ч. 2 ст. 14 Конституції України та ч. 2 ст. 1 Земельного Кодексу України,право власності на землю гарантується, це право набувається і реалізується громадянами, юридичними особами та державою виключно відповідно до Закону.

19:18 17.12.2020

Крок за кроком до покращення медичних послуг

Крок за кроком до покращення медичних послуг

     Виконано ремонт системи опалення в амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Мирне. Також, з метою покращення медичного забезпечення мешканців селища працівниками благоустрою відремонтовано додаткове приміщення, де встановлено два мобільних медичних ліжка.

15:43 16.12.2020

ПРИВІТАННЯ ОЧІЛЬНИКА МИРНЕНСЬКОЇ ОТГ ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ПРИВІТАННЯ ОЧІЛЬНИКА МИРНЕНСЬКОЇ ОТГ ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати! З нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, прийміть щирі вітання та слова вдячності за вашу сумлінну працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля покращення добробуту людей і розвитку громади. Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Мирненської громади.

08:53 07.12.2020

Увага! Повідомлення

Увага! Повідомлення

Шановні роботодавці, у жовтні цього року, на сторінці Каланчацької районної філії Херсонського обласного центру зайнятості у Фейсбуці, стартував проєкт «Фотопазл «Професії в кадрі». Мета цього проєкту зацікавити діток світом професій, спонукати їх ознайомлюватися з ними. На даний час маємо дуже багато дописів з фото від  учнів різних шкіл, та навіть дошкільного віку. Закликаємо Вас підтримати цих діток, та допомогти відзначити тих, у кого публікації набрали найбільшу кількість «лайків». З цього питання, небайдужих до підростаючого покоління, просимо звертатися до каб. № 9 у Каланчацькій РФ Херсонського ОЦЗ, або за телефоном 05530 32370. Будемо дуже вдячні за співпрацю.

12:06 30.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь