Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ ОЧІЛЬНИКА МИРНЕНСЬКОЇ ОТГ ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

ПРИВІТАННЯ ОЧІЛЬНИКА МИРНЕНСЬКОЇ ОТГ ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Шановні колеги, працівники органів місцевого самоврядування, депутати! З нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, прийміть щирі вітання та слова вдячності за вашу сумлінну працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля покращення добробуту людей і розвитку громади. Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Мирненської громади.

08:53 07.12.2020

Увага! Повідомлення

Увага! Повідомлення

Шановні роботодавці, у жовтні цього року, на сторінці Каланчацької районної філії Херсонського обласного центру зайнятості у Фейсбуці, стартував проєкт «Фотопазл «Професії в кадрі». Мета цього проєкту зацікавити діток світом професій, спонукати їх ознайомлюватися з ними. На даний час маємо дуже багато дописів з фото від  учнів різних шкіл, та навіть дошкільного віку. Закликаємо Вас підтримати цих діток, та допомогти відзначити тих, у кого публікації набрали найбільшу кількість «лайків». З цього питання, небайдужих до підростаючого покоління, просимо звертатися до каб. № 9 у Каланчацькій РФ Херсонського ОЦЗ, або за телефоном 05530 32370. Будемо дуже вдячні за співпрацю.

12:06 30.11.2020

Як безкоштовно отримати земельну ділянку в Україні. Основні етапи і труднощі процедури отримання земельної ділянки

Як безкоштовно отримати земельну ділянку в Україні. Основні етапи і труднощі процедури отримання земельної ділянки

Статтею 14 Конституції України гарантується право власності на землю. Це право набувається і реалізується громадянами, юридичними особами та державою виключно відповідно до закону.У свою чергу частина 1 статті 81 Земельного кодексу України визначає, що громадяни України набувають права власності на земельні ділянки на підставі безоплатної передачі із земель державної і комунальної власності.

14:31 28.10.2020

Про організацію допомоги родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах

Про організацію допомоги родинам, які опинилися в складних життєвих обставинах

З метою сприяння у наданні послуг особам, які постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині забезпечення місцем тимчасового, безпечного, цілодобового перебування, організації допомоги особам, які опинились в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв’язків між мамою та дитиною - організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми «Місто Добра»:

14:23 28.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь