Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

18 травня українці в усьому світі святкують День вишиванки

18 травня українці в усьому світі святкують День вишиванки

Сьогодні це свято актуальне, як ніколи, адже вишиванка — це символ українського народу, який зберігає його коріння, ідентичність та розуміння себе. Для наших пращурів вишиванка мала містичне, сакральне значення, служила оберегом. Зараз вона пов'язує українців зі своєю історією, є кодом нації й нагадуванням про нашу багату культуру та ідентичність. В орнаментах, які створювались десятки століть, приховані потаємні скарби світовідчуття, внутрішньої енергії, генетичний код нації та доля відтворена на полотні. Зараз День вишиванки має особливий сенс — українці змушені відстоювати свою національну автентичність і боротися за неї, віддаючи свої життя. Вишиванка - символ віри, надії, сміливості та боротьби. Разом до Перемоги!

11:57 18.05.2023

ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ім. ВІЦЕ-АДМІРАЛА В.БЕЗКОРОВАЙНОГО

ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ім. ВІЦЕ-АДМІРАЛА В.БЕЗКОРОВАЙНОГО

З метою покращення перспективи подальшої самореалізації дітей області Ліцей запрошує на навчання дітей, насамперед пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти військовослужбовців учасників АТО/ООС/російсько-української війни, діти ВПО).  Ліцей продовжує функціонувати під час повномасштабного вторгнення з дотриманням усіх заходів безпеки. Під час навчання ліцеїсти забезпечуються безоплатним проживанням, харчуванням, підручниками та військовою формою одягу. Випускники Військово-морського ліцею вступають до вищих військових навчальних закладів та інших закладів вищої освіти сектору оборони України. Право на вступ до ліцею мають юнаки та дівчата – громадяни України, які у поточному році закінчили 9 класів закладу загальної середньої освіти та у рік зарахування до ліцею їм виповнюється 15-16 років, придатні за станом здоров’я навчатися у ліцеї. У зв’язку з наявністю вакансій оголошується також додатковий набір юнаків і дівчат на навчання в 11 клас. Детальну інформацію можна отримати на сайтах: http://vml.org.ua/, http://vml.mozello.com/ та сторінці у Facebook https://www.facebook.com/Військово-морський-ліцей, або завітавши до нас за адресою:

17:15 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь