Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

Херсонська обласна служба зайнятості інформує

Херсонська обласна служба зайнятості інформує

РОЗМІР і ТЕРМІН ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ ПО БЕЗРОБІТТЮ визначаються для кожної особи індивідуально і залежать від: 📌 наявного страхового стажу людини,  📌 її заробітної плати (доходу),  📌 причини звільнення, 📌 тривалості безробіття.

18:28 31.03.2023

УІНП оголошує збір свідчень про людяні та мужні діяння під час війни

УІНП оголошує збір свідчень про людяні та мужні діяння під час війни

Після 24 лютого 2022 року поряд із відчайдушним героїзмом військових інформаційний простір був сповнений розповідями про цивільних українців, які в надзвичайно складних обставинах широкомасштабної агресії та окупації демонстрували мужність і людяність.

15:04 30.03.2023

Херсонська обласна служба зайнятості інформує

Херсонська обласна служба зайнятості інформує

Не зважаючи на тимчасову окупацію частини області, фахівці ПРОДОВЖУЮТЬ активно сприяти зайнятості населення і відновленню інфраструктури звільнених громад регіону. Роботу організовано у ДИСТАНЦІЙНОМУ РЕЖИМІ з використанням  сучасних технологій телекомунікації і соціальних мереж. Звичайно, це обмежує діяльність за певними напрямками, проте фахівці намагаються максимально ВИКОРИСТОВУВАТИ МОЖЛИВОСТІ навіть у такій ситуації: оскільки більшість спеціалістів обласної служби зайнятості виїхали до безпечніших регіонів і працюють відтіля, вони можуть наочно ВИВЧАТИ і ВИКОРИСТОВУВАТИ досвід місцевих працівників.  Вже сьогодні набирає обертів робота по організації суспільно-корисних робот. Працюючи дистанційно фахівці сформували групи з професійного навчання, зокрема з наданням ваучерів. ℹ️ П р и м і т к а.  23.03.2023 за виданими фахівцями ваучерами 6 осіб з Херсонщини починають навчання у Одеському ЦПТО за професією «кухар». Знедавна там же навчаються 2 майбутніх слюсара-сантехніка. На черзі відкриття груп за напрямком «швачка», «кондитер».

14:41 23.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь