A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини Терцентру

Соціальні послуги - Центр надання соціальних послуг

До складу Центру надання соціальних послуг Мирненської селищної ради (директор Вікторія Єрьоменко) входить відділення соціальних послуг за місцем проживання, яке здійснює соціальне обслуговування, надаючи соціальні послуги, громадян, що перебувають у складних життєвих обставинах і потребують догляду вдома.

16:44:13 29.04.2021

Робота із сім'ями які перебувають на обліку

Фахівцем із соціальної роботи постійно проводиться робота з сім'ями, які перебувають на обліку, направлена на попередження вилучення дітей із родини, підвищення виховного потенціалу батьків, створення безпечних умов для забезпечення фундаментальних потреб дітей, контроль за цільовим використання коштів державних соціальних допомог, профілактику соціально небезпечних хвороб (алкогольної та наркотичної залежностей), роз'яснення обов'язків батьків та юридичних наслідків ухиляння від їх виконання.

14:44:11 27.04.2021

Моніторингове відвідування сім'ї в с.Макарівка Каланчацького району Херсонської області

Складні життєві обставини можуть настати в житті кожної людини та родини, але не всі можуть подолати їх власними зусиллями. Сім’я в складних життєвих обставинах - це сім’я, в якій склалися несприятливі економічні, соціальні, психологічні обставини, або виникла ситуація, яка заважає виконувати в повній мірі батьківські обов’язки з виховання своїх дітей або належним чином турбуватися про них. Якщо сім’я переживає кризу, яку не здатна подолати самостійно на допомогу приходять фахівці з Центру надання соціальних послуг Мирненської селищної ради, які завжди вислухають Вас та нададуть необхідні для вирішення проблеми соціальні послуги та рекомендації.

18:36:50 19.04.2021

Cоціально-профілактична бесіда, щодо шкідливості нікотину, алкоголю та наркотичних речовин

25.02.2021 фахівець із соціальної роботи Терцентру СО та СССДМ Вадим Русін спільно з соціальним педагогом ОЗ «Вадимський ЗПЗСО» Ольга Шевель провели для старшокласників Мирненської ЗОШ І-ІІІ ступенів соціально-профілактичну бесіду, щодо шкідливості нікотину, алкоголю та наркотичних речовин.

13:15:23 01.03.2021

Шкідливі звички: куріння, алкоголізм, наркоманія

16.02.2021 фахівець з соціальної роботи Терцентру СО та СССДМ Вадим Русін провів для старшокласників Мирненської ЗОШ І-ІІІ ступенів соціально-профілактичну бесіду, щодо шкідливості нікотину, алкоголю та наркотичних речовин.

14:27:28 17.02.2021

Відповідальність хворих за навмисне зараження вірусом імунодефіциту людини чи іншої невиліковної інфекційної хвороби

Зараження вірусом імунодефіциту людини чи іншої невиліковної інфекційної хвороби, регулюється ст.130 Кримінального Кодексу України, в якій зазначено: свідоме поставлення іншої особи в небезпеку зараження вірусом імунодефіциту людини чи іншої невиліковної інфекційної хвороби, що є небезпечною для життя людини, карається арештом на строк до трьох місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

13:35:07 22.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь