Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Сьогодні джурята – завтра солдати»

«Сьогодні джурята – завтра солдати»

Напередодні святкування Дня Збройних Сил України (05.12.17) учні Вадимської школи І-ІІІ ст., вихованці гуртка «Джура» взяли участь в урочистих заходах «Сьогодні джурята – завтра солдати» організованих «Центром туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді».

14:35 07.12.2017

Турнір з шахів

Турнір з шахів

2 грудня 2017року о 10.00 в Мирненському будинку культури відбувся відкритий турнір з шахів, в якому взяли участь 18 учасників. Гра відбулася дуже цікавою та напруженою. Перше місце здобув Колганов Олег, на другому місці Жихаренко Олександр на третьому місці Присташ Миколай. А також прийняли участь школярі з Мирненської ЗОШ I-III ступенів.Серед учасників турніру приймав участь школяр Лукерін Олександр, який займав призові місця з шахів в районних змаганнях в смт Каланчак. Отже перше місце зайняв Лукерін Олександр, друге Зоренко Іван і на третьому Нічіпорчук Артур. Велика подяка ветеранам Протопопову Ю.І. та Юхатову С. за активну участь в турнірі.

11:22 06.12.2017

Встановлення пам'ятного знака в честь трагічно загиблих солдатів батальйону "Збруч"

Встановлення пам'ятного знака в честь трагічно загиблих солдатів батальйону "Збруч"

1 лютого 2015 року через пожежу трагічно загинули військовослужбовці батальйону територіальної оборони «Збруч», у складі Тернопільської окремої артилерійської бригади. Військові виконували завдання з охорони адміністративного кордону в Херсонській області з Кримом.

10:24 20.11.2017

Разом ми сила!

Разом ми сила!

Тринадцятий раз поспіль обласна Спартакіада працівників культури збирає своїх спортсменів. У цьому році захід проходив у Скадовському районі на базі здравниці "Корабел", яка є прекрасним місцем для відпочинку, тренувань та замагань. Боротьба спортсменів серед працівників культури проходила в шести видах спорту: волейболу, мініфутболу, настільному тенісу, шахах, шашках і дартсу. Після урочистого відкриття Спартакіади на старт вийшли 12 команд, у тому числі і наша збірна команда Мирненської об'єднаної територіальної громади, яка довго і наполегливо готувалася до участі у цих серйозних змаганнях. Нам вдалося закрити усі види спортивної програми і продемонструвати хорошу підготовку. Як результат - друге загальнокомандне місце у Спартакіаді. Поступилися ми лише збірній команді м.Скадовська. Для нас, дебютантів, це велике досягнення, яке стало можливим лише завдяки дружнім об'єднаним зусиллям спортсменів - працівників Преображенського та Мирненського будинків культури та за моральної і фінансової підтримки селещного голови Сучок Андрія Миколайовича.  

09:49 07.07.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь