Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома жителів Мирненської громади!

До відома жителів Мирненської громади!

Шановні мешканці Мирненської громади! У зв'язку з викидами речовин невідомого походження від діяльності заводу Ukrainian Chemical Products (раніше «Кримський Титан»), який розташований в окупованому Армянську. Повідомляємо Вам інформацію надану Департаментом екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації. Про показники повітря по с.Преображенка на 10.09.2018 року перейдіть за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1zObdg-s51S0zlfyTMMawATd5Ty-kYn25. За більш детальною інформацією Ви можете ознайомитись на офіційному сайті Департаменту екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації 

17:55 10.09.2018

З 11 вересня 2018 року діятимуть виключно нові бюджетні рахунки для сплати, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів (МФО 899998)

З 11 вересня 2018 року діятимуть виключно нові бюджетні рахунки для сплати, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів (МФО 899998)

Інформація про реквізити нових бюджетних рахунків розміщена на субсайті територіальних органів ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в рубриці «Бюджетні рахунки»

11:35 06.09.2018

Порядок внесення змін до паспорта при перейменуванні вулиці

Порядок внесення змін до паспорта при перейменуванні вулиці

Упродовж останнього часу було перейменовано чимало вулиць. У багатьох жителів населених пунктів цей факт викликав занепокоєння, що їм робити в цій ситуації? Чи необхідно в обов’язковому порядку змінювати «прописку» в паспорті, за яких умов доведеться вносити зміни в документи на житло?

08:18 21.08.2018

Про зміни  в Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та Порядку призначення, перерахування та проведення страхових виплат

Про зміни в Порядку фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та Порядку призначення, перерахування та проведення страхових виплат

З 01 жовтня 2018 року набувають чинності постанови правління ФССУ якими затверджено Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду соціального страхування України (Постанова від 19.07.2018 року  №12) та Порядок призначення, перерахування та проведення страхових виплат (Постанова від 19.07.2018 року  №11) За новим Порядком фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та деяких виплат потерпілим на виробництві робочий орган виконавчої дирекції Фонду або його відділення після надходження нової форми заяви-розрахунку, яка об’єднала документи, на підставі яких здійснювалось фінансування страхувальників до реорганізації Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України, здійснюватимуть перевірку інформації, наведеної в ній, зокрема, правильність нарахування виплат, наявність даних про страхувальника в Державному реєстрі загальнообов’язкового державного соціального страхування, дані про сплату ЄСВ тощо.

08:29 17.08.2018

Лікарняний під час відпустки

Лікарняний під час відпустки

«Лікарняний під час відпустки» Відпустка — бажана і довгождана пора. Утім, подекуди на заваді відпочинку може стати неочікувана хвороба. Чинним законодавством для працівників, які захворіли у відпустці, передбачені певні гарантії. Які саме? Як їх оформити? Як оплатити відпустку?

15:16 10.08.2018

Турнір з нагоди Міжнародного дня шахів та Дня шахів в Україні

Турнір з нагоди Міжнародного дня шахів та Дня шахів в Україні

20 липня 2018 року у Мирненському селищному будинку культури були проведені спортивні заходи присвячені святкуванню Міжнародного дня шахів та Дня шахів в Україні. В бліц-турнірі прийняли участь 16 шахістів. У фінальну частину змагань вийшли Присташ Микола, Колганов Олег, Осипенко Іван. Третє місце виборов Осипенко Іван, друге місце зайняв Присташ Микола, а перемогу  в турнірі здобув Колганов Олег. Призери отримали грамоти і квіти. Вітаємо призерів та учасників турніру та зичимо міцного здоров’я, успіхів у житті та спорті.

10:47 23.07.2018

Роз’яснення щодо призначення та здійснення страхових виплат у разі настання нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Роз’яснення щодо призначення та здійснення страхових виплат у разі настання нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання

Призначення та здійснення страхових виплат потерпілим (членам їх сімей) провадиться відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105 (далі – Закон № 1105).

10:46 11.07.2018

Друга Спартакіада Мирненської ОТГ

Друга Спартакіада Мирненської ОТГ

28 червня 2018 року у с.Преображенка була проведена II Спартакіада Мирненської ОТГ. В залік Спартакіади ввійшли такі види змагань: волейбол (чоловіки) настільний теніс, шахи, дартс та змагання з гирьового спорту. Кращим волейболістом визнано жителя смт Мирне Першина Романа. У настільному тенісу не було рівних Колганову Олегу смт Мирне. Кращим серед шахістів став Дорошенко Юрій с.Преображенка. Найвлучнішим з дартсу став Юр'єв Володимир смт Мирне. З гирьового спорту кращим став Данчук Володимир c.Преображенка. У загальному заліку команда з смт Мирне зайняла I місце. Вітаємо мирненців з перемогою та зичимо успіхів у житті та спорті.

08:50 04.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь