Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

Каланчацьке бюро правової допомоги Голопристанського МЦ з надання БВПД інформує

Каланчацьке бюро правової допомоги Голопристанського МЦ з надання БВПД інформує

Діяльність Каланчацького бюро правової допомоги спрямована на захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей та правової спроможності представників соціально вразливих груп, територіальних громад та спільнот.

16:35 22.04.2020

Каланчацький районний сектор філії ДУ «Центр пробації» в Херсонській області  переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

Каланчацький районний сектор філії ДУ «Центр пробації» в Херсонській області переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

Каланчацький районний сектор філії ДУ «Центр пробації» в Херсонській області  переведено на особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

08:33 26.03.2020

ВАУЧЕРИ – НАВЧАННЯ ДЛЯ ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ ГРОМАДЯН

ВАУЧЕРИ – НАВЧАННЯ ДЛЯ ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ ГРОМАДЯН

Ваучер - документ встановленого зразка, що дає особі право на перепідготовку, підготовку на наступному освітньо-кваліфікаційному рівні, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у навчальних закладах чи у роботодавця.

15:47 16.03.2020

Матеріали щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19

Матеріали щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19

Міністерство охорони здоров’я України продовжує системно працювати над розробкою великої кількості інформаційних матеріалів для всіх верств населення щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 в країні. Вже готові матеріали для освітніх та медичних закладів, матеріали для працівників закладів громадського харчування, перевізників та власників підприємств та ін. Всі матеріали (у т.ч. для друку) безперервно доповнюються за посиланням http://bit.ly/2wP103Y.

09:10 16.03.2020

Порядок та умови розірвання шлюбу

Порядок та умови розірвання шлюбу

Довге та щасливе подружнє життя – заповітна мрія для сімейних пар. Проте, на жаль, далеко не всім вдається зберегти шлюб, і щороку в Україні, реєструється значна кількість розлучень. До працівників системи безоплатної вторинної правової допомоги часто звертаються з питаннями щодо порядку і умов розірвання шлюбу.

08:26 16.03.2020

ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

5 березня 2020 року на базі Мирненської ЗОШ I-III ступенів було проведено спортивне змагання з волейболу з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня 8 березня серед жінок. У змаганнях прийняли участь жіночі команди любительського об`єднання «Здоров`я» Мирненського селищного будинку культури, та команда вчителів та учнів Мирненської ЗОШ I-III ступенів. Змагання відбувалися по коловій системі. Перше місце виборола команда жінок смт. Мирне на другому місці вчителі місцевої школи на третьому учениці Мирненської ЗОШ I-III ступенів. Кращими гравцями турніру визнано Климчук Надію, Ніколаєву Марину, Кисельову Світлану, Морозову Юлію, Селівестру Лізу, Дергачеву Діану. Призерів змагань було відзначено грамотами та солодощами.

11:35 13.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь