Мирненська громада
Херсонська область, Скадовський район

Новини

Дата: від до Скинути

Свято весни

Свято весни

Кожного року 8 березня увесь світ відзначає Міжнародний жіночий день, свято весни і кохання. У дні весняного пробудження й оновлення людство вшановує жінку. Неможливо уявити життя на планеті без жінок: чарівних, лагідних, щирих на любов, берегинь родинного вогнища, мудрих наставниць, просвітниць душевного спокою, доброти та злагоди.

10:20 13.03.2020

Новачок "Перший крок"

Новачок "Перший крок"

     6 березня згідно плану змагань на 2020 рік, в спортивній залі Вадимської ЗОШ проводився турнір "Новачок" серед молодшої групи волейболісток, присвячений весняному жіночому святу 8 березня.  Змагання були організовані як і будь-який офіційний дорослий турнір: головний суддя, бічні судді, секретар фіксує рахунок в кожній партії, заповнення заявок капітанами кожної команди, офіційне побудова, вітання, нагородження грамотами та призами... Все це для новачків було вперше – це маленький  перший крок в світ великого спорту. Дві команди "Карамельки" і "Мандаринки" з'ясовували хто ж найсильніший в 5 партіях з піонерболу.  Спочатку гравці відчували себе скуто, суддя свистів, сітку не  можна зачіпати, лінію не заступати... Але вже з другої партії з'явився блиск і азарт в очах, зарухалися по лініях, пішли осмислені передачі і атаки.  У підсумку по закінченню 5 найцікавіших партій перемогу в турнірі здобули "Мандаринки".  Перша офіційна перемога і гіркота поразки другої команди. Нагородження грамотами та призами, бурхлива підтримка уболівальників – все відчули юні спортсмени.

11:41 11.03.2020

Влаштування до сімейних форм виховання дітей позбавлених батьківського піклування

Влаштування до сімейних форм виховання дітей позбавлених батьківського піклування

          Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження від 09 серпня 2017 року № 526-р «Про Національну стратегію реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки та план заходів з реалізації її І етапу».

09:59 10.03.2020

Виселити не можна залишити: як зняти з реєстрації особу із вашого житла

Виселити не можна залишити: як зняти з реєстрації особу із вашого житла

Стаття 47 Конституції України проголошує, що кожен має право на житло. Держава створює умови, за яких кожний громадянин матиме змогу побудувати житло, придбати його у власність або взяти в оренду.

11:39 02.03.2020

Доступні кредити для підприємців

Доступні кредити для підприємців

20 лютого у Херсонській обласній державній адміністрації представили державну програму щодо фінансової підтримки суб’єктів мікропідприємництва та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%».

09:19 02.03.2020

Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Мирненська ОТГ також не стоїть осторонь. Жителі громади щорічно вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні у той чи інший спосіб.

15:05 25.02.2020

ВИЇЗНІ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

ВИЇЗНІ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ

15 лютого волейбольна команда ветеранів Мирненської ОТГ " Лідер" взяла участь у турнірі, присвяченому пам'яті воїнів-інтернаціоналістів серед ветеранських команд ОТГ Херсонщини, що проходив у селі Іванівка Присиваської ОТГ Чаплинського району. У змаганнях також взяли участь "Будівельник" Каланчацької ОТГ, збірна смт. Чаплинка i с.Христівка, "Старт" с.Іванівка Присиваська ОТГ, "Колос" с. Василівка Новотроїцького району. Турнір проводився за коловою системою, що зрівнює шанси команд на перемогу, а вболівальникам дає довше насолодитися грою спортсменів ветеранів. Незважаючи на почесний вік учасників кожна зустріч була сповнена напруження і азарту, дивуючи і радуючи вболівальників гарною, професійною та безкомпромісною грою.

11:25 19.02.2020

Підсумки проведення конкурсу дитячих малюнків "Охорона праці очима дітей - 2020"

Підсумки проведення конкурсу дитячих малюнків "Охорона праці очима дітей - 2020"

Надзвичайно активно, з повною самовіддачею до розкриття питань охорони праці,  підійшли до участі в конкурсі учні загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці центрів дитячої творчості Скадовського та Каланчацького районів, показавши високий рівень умінь та навичок у власному баченні проблеми травматизму і запобігання виробничих ризиків. Як виявилось, учасники конкурсу обговорювали питання охорони праці з вчителями, фахівцями  з охорони праці та  батьками, слухали їх розповіді про правила поведінки у складних ситуаціях, вивчали особливості різних професій на конкретних прикладах.

13:55 12.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь